Gå till innehåll
Hofors Ridsällskap
Hofors Ridsällskap

Policy om mobilanvänding

Användande av mobiltelefon

Vi är i stallet för att vi gillar att umgås med hästar och vill lära oss att förstå och ta hand om dem på bästa sätt. I kontakten med hästarna behövs inte mobiltelefoner och det är viktigt att komma ihåg.

Av säkerhetsskäl gäller därför att du ska begränsa användande av mobiltelefon på vår anläggning. Det är inte tillåtet att använda mobiler vid hantering av hästar och ridning.

Film- och fotografering samt publicering av bilder och filmer

På Hofors Ridsällskap filmar och fotograferar vi vid ridning ur ett lärande syfte och för att skapa positiva minnen. Vi respekterar och behandlar varandra väl. Du får filma och fotografera på anläggningen, men respektera andra och att alla inte vill synas på bild. Hofors Ridsällskap värnar om sina medlemmars integritet för att alla ska känna sig trygga på anläggningen.

Bilder och filmer som är tagna på Hofors Ridsällskaps anläggning som innehåller någon annan än dig själv får endast publiceras om du fått personernas tillåtelse, annars får bilderna endast användas för eget bruk. Eget bruk betyder att du bara får ha den i din telefon och inte skicka den vidare till någon eller lägga ut på sociala medier, tex TikTok. Tänk på att det även gäller din ridlärare och de som kommer med i bakgrunden. Ridskolans personal har alltid rätt att säga nej till fotografering och filmning.