Gå till innehåll
Hofors Ridsällskap
Hofors Ridsällskap

Lediga platser

Dessa platser finns lediga på ridskolan under vårterminen 2024.
Nedan listas vilka grupper som har ledig plats & vilken som är ridlärare.
För förfrågan om plats och tecknande av ridabonnemang, maila info@hoforsridsallskap.se.

Med specialgrupp innebär att gruppen har 6 elever istället för 8. För att rida hoppträning för Alma Forsberg krävs att du har egen häst eller att du rider på ridskolan i en av de ordinarie grupperna och vill rida två dagar i veckan.

Måndagar

 • 3 platser - 17.40 juniorgrupp nivå 2/3 för ryttare som har ridit några år och har god balans i alla gångarter. Påbörjat arbeta med inverkan på hästen.
  Instruktör: Celine Nyberg

 • 1 plats - 19.20 specialgrupp nivå 3 seniorer, för vuxna som nyligen har börjat rida eller har haft ett längre uppehåll.
  Instruktör: Celine Nyberg

Tisdagar

 • 3 platser - 16.50 juniorgrupp nivå 3, för ryttare som ridit några år och börjat jobba mer med dressyren. Hoppar banor.
  Instruktör: Madde Pierrou

 • 2 platser - 17.40 juniorgrupp nivå 2/3 för ryttare som ridit några år och har god balans i alla gångarter. Påbörjat arbeta med inverkan på hästen, hoppar banor på varierad höjd.
  Instruktör: Madde Pierrou

 • 1 plats - 18.30 dressyrspecial (nivå 4/5). För ryttare som är på tävlingsnivå med häst/ponny och vill utveckla sin dressyrridning.
  Instruktör: Lena Rehn

Torsdagar

 • Lediga platser på Hoppträning för Alma Forsberg. Både storhäst & ponny, för ekipage som är på tävlingsnivå i hoppning.
  För att rida hoppträning på lektionshäst krävs att du rider minst en dag till i veckan på vanlig ridlektion.

Fredagar

 • 2 platser - 8.30 "Dressyrdamerna" seniorgrupp för de som ridit mycket förut och vill underhålla sin ridning en fredagsmorgon. Trevligt sällskap och fika efter lektionen!
  Instruktör: Alma Forsberg
 • 1 plats - 16.30 juniorgrupp nivå 3, för de som ridit några år och har god balans i alla gångarter. Har börjat arbeta med inverkan på hästen, hoppar banor på varierad höjd.
En bild

Publicerad: 2024-01-23

Senast uppdaterad: 2024-05-10

Författare: Emma Wängelin

Sponsorer