Gå till innehåll
Hofors Ridsällskap
Hofors Ridsällskap

Vi välkomnar Hanna Andersson som verksamhetsansvarig på HRS

Vi är väldigt glada åt att hälsa Hanna Andersson välkommen som verksamhetsansvarig på Hofors Ridsällskap.
Hanna påbörjar sin tjänst den 1 augusti och hon presenterar sig själv så här;

Hej!

Hanna Andersson heter jag och är 29 år gammal från Järbo.
Jag är examinerad beridare ifrån Flyinges beridarprogram. Har tävlat upp till Intermediaire 1 i dressyr och ridit SM både i lag och individuellt. I hoppning har jag tävlat upp till 140. På ponny har jag ridit ett flertalet lag och individuella SM i fälttävlan. Jag har även jobbat som huvudinstruktör på Högbo Ridklubb under flera år.

-Det är med stor glädje och ödmjukhet jag tar mig an rollen som verksamhetsansvarig över Hofors Ridsällskap. Jag har själv fantastiska minnen från mina fälttävlansläger hos er som barn och inte minst åren i ert Lag-SM lag i fälttävlan. Jag ser fram emot att få utveckla och driva eran tävlings- och ridskoleverksamhet framåt tillsammans med styrelsen och er medlemmar. Jag är så förväntansfull på att få lära känna er alla och jag hoppas att ni, liksom jag, ser framemot att tillsammans driva Hofors Ridsällskap framåt.

En bild

Sponsorer