Gå till innehåll
Hofors Ridsällskap
Hofors Ridsällskap

Kontakta oss på ridskolan

Den absolut snabbaste vägen att nå någon på ridskolan är info@hoforsridsallskap.se

Hit kan de mesta förfrågningar skickas såsom frågor om platser på ridskolan, om det går att hyra terrängbanan eller vad vi har för tävlingar inplanerade. Vi har även en ridskoletelefon men den är inte så välbemmanad just nu när vi inte har någon ordinarie personal på plats.

Den mesta informationen om ridskoleverksamheten inklusive avbokningar & igenridningar hittar du här.

Om du har mer övergripande idéer om verksamheten, funderingar om hur du engagerar dig i förenignen eller mer allvarliga saker såsom händelser/incidenter eller klagomål kan du istället kontakta styrelsen. Detta gör du via styrelsen@hoforsridsallskap.se alternativt via telefon till vår ordförande Rose-Marie Eriksson 070-7634355.

Publicerad: 2024-04-15

Senast uppdaterad: 2024-04-15

Författare: Emma Wängelin

Sponsorer