Gå till innehåll
Hofors Ridsällskap
Hofors Ridsällskap

Hofors Ridsällskap söker ridlärare med verksamhetsansvar

Hofors Ridsällskap är en förening som bedriver sin verksamhet med ridskolan som grund men också har fälttävlan som en självklar del i hela verksamheten. Föreningen har ca. 275 medlemmar och bedriver ridskoleverksamhet för vuxna, barn och ungdomar på alla nivåer med 130 uppsittningar i veckan. Föreningen har ett ridhus, två utebanor, en terrängbana, två stallbyggnader och ett större klubbhus med kontor och andra faciliteter. Utöver den dagliga ridskoleverksamheten arrangeras läger, weekendkurser och tävlingar på klubben.

Vi letar nu efter en ridlärare med övergripande ansvar för ridskoleverksamheten och den dagliga driften på klubben. I arbetsuppgifterna ingår ridundervisning på olika nivåer, planering och ledning av aktiviteter på olika nivåer och teman, stalltjänst med sedvanliga stallsysslor såsom mockning, skötsel och ansvar för ridskolehästarna, administration och viss anläggningsvård.

Du som söker tjänsten kommer samarbeta med en engagerad styrelse, andra anställda ridlärare samt stallpersonal. Mycket stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och driv för att tillsammans med styrelsen vilja utveckla ridskolan för att nå sin fulla potential. Vi letar främst efter personer som verkligen vill arbeta med hästar, premierar struktur och som är lösningsorienterade. Om du inte har utbildat dig till ridlärare/tränare än men har planer på det är du också välkommen att söka, samt du som innehar F-skatt och vill arbeta heltid under ett långsiktigt samarbete.

Kvalifikationer:

  • Gärna SRL1/Hippolog/C-tränare eller motsvarande kompetens via erfarenhet, stor vikt kommer dock läggas vid personlig lämplighet och du som har planer på att utbilda dig är också välkommen att söka tjänsten.
  • B-körkort

Vad vi ser som meriterande:

  • Aktivt ridande
  • Vana att köra traktor och fyrhjuling
  • Intresserad av fälttävlan
  • Erfarenhet sedan tidigare att driva ridskola
  • Tidigare ledarerfarenheter

Övrig information om tjänsten:
Anställningen är en tillsvidareanställning som föregås av en provanställning om 6 månader. Tillträde efter överenskommelse. Tjänsten innefattar arbete på varierande tider, kvällar och helger förekommer. Månadslön efter överenskommelse enligt gällande branschstandard (lektionstillägg och OB-tillägg tillkommer). Möjlighet att ta med egen häst för uppstallning på anläggningen finnes.

Ansökan
Skriftlig ansökan innehållande CV & personligt brev skickas via e-post till styrelsen@hoforsridsallskap.se, rekrytering kommer ske löpande så vänta inte med din ansökan. Vid frågor, kontakta gänra ordförande Rose-Marie Eriksson via telefon: 070-7634355.

Annonsen finns även att läsa som PDF här. Pdf, 154 kB.

Foto: Caroline Åhrman

Publicerad: 2024-03-25

Senast uppdaterad: 2024-03-25

Författare: Emma Wängelin


Sponsorer