Gå till innehåll
Hofors Ridsällskap
Hofors Ridsällskap

Vi välkomnar Alma Forsberg

Vi är väldigt glada att kunna hälsa Alma Forsberg välkommen som anställd på Hofors Ridsällskap.
Alma håller redan idag i några av våra lektioner och hon kommer att vara tränare på några av våra sommarläger 2024. Från och med höstterminen kommer hon att vara anställd på 50 procent hos oss.

Alma beskriver sig själv så här;

"Alma Forsberg heter jag och är 28år gammal. Jag är examinerad unghästutbildare och beridare efter 3 års studier på Flyinge. Jag bedriver nu min egen verksamhet Wij Sporthästar hemma på mina föräldrars gård, där jag tar emot hästar för utbildning/tävling/försäljning. Just nu har jag 9 hästar hemma i träning.

Jag är i grund och botten en fälttävlansryttare och har tävlat upp till internationell 3* nivå, men också dressyr och hoppning på msv nivå. Jag är uppvuxen på Hofors terrängbana och har själv gått på ridskolan när jag var barn.

Jag brinner för att hästar ska få vara hästar och tror att oavsett disciplin så bör hästar tränas allsidigt och naturligt. Därför ska det bli kul att vara delaktig i en ridskola som faktiskt har möjlighet att ligga i framkant gällande just det"!

Varmt välkommen till Hofors Ridsällskap Alma!

En bild

Sponsorer