Gå till innehåll
Hofors Ridsällskap
Hofors Ridsällskap

Intresseanmälan timvikarier

Då ridskolan fortfarande är under rekrytering/sökande av fast personal söker vi nu timvikarier som är intresserade av att jobba i stallet under våren och eventuellt sommaren. I arbetsuppgifterna kommer det främst ingå att sköta stall och hästar (mockning, fodring, utsläpp, assistans vid skoning osv), men det kan även ingå andra arbetsuppgifter såsom att köra traktor, fyrhjuling, allmänt underhållsarbete och dyl. Vi lägger väldigt stor vikt vid personlig lämplighet, flexibilitet och driv, men vi har vissa krav:

  • Minst 18 år
  • Någon form av hästvana sedan innan
  • Tillgänglig att arbeta vardagar dagtid
  • Körkort (alt. körkort för AM/traktor)

Omfattning enligt överenskommelse. Det är meriterande om du har arbetat i stall tidigare. Intresseanmälan skickas till: styrelsen@hoforsridsallskap.se

 

Är du intresserad av att ha lektioner då och då när våra instruktörer är sjuka eller bortresta?

Vi jobbar även med att upprätta en vikarielista för våra ridlektioner. Om du är intresserad av att hålla lektioner, maila tidigare erfarenheter samt vilken ålder/nivå på ridelever du kan tänka dig undervisa till: styrelsen@hoforsridsallskap.se

 

Publicerad: 2024-02-28

Senast uppdaterad: 2024-02-28

Författare: Emma Wängelin

Sponsorer