Gå till innehåll
Hofors Ridsällskap
Hofors Ridsällskap

Hofors Ridsällskap söker 2 ridinstruktörer

”Hofors Ridsällskap- den lilla klubben med den stora gemenskapen”

Hofors Ridsällskap har funnits sedan 1970 och är en förening med ca 250 medlemmar. Föreningen bedriver sin verksamhet på Norgrensgården som ligger naturskönt strax söder om samhället.

På anläggningen bedrivs ridskoleverksamhet för vuxna och barn på alla nivåer med ca 150 uppsittningar per vecka. Vi har 15 ridskolehästar och utöver det finns det plats för 20 medlemsuppstallade hästar på vår anläggning.

Klubben har ett ridhus, två utebanor och en fin terrängbana där en stor verksamhet bedrivs. Under sommarhalvåret anordnas flera olika läger såsom hoppning, dressyr och fälttävlan för både barn och vuxna. Hofors Ridsällskap är också välkända för sina fina tävlingar, framför allt i fälttävlan, men även i hoppning och dressyr.

Dina kvalifikationer:

Du är ansvarstagande, engagerad samt professionell i din yrkesutövning och känner dig bekväm med att bemöta olika människor

Du ska förespråka en god hästhållning och vilja att utveckla våra hästar på bästa sätt

Du är en duktig pedagog som uppskattar att arbeta med barn och ungdomar. Du kan stimulera dina elever att utveckla sitt ridande och sina teoretiska kunskaper utifrån befintlig nivå.

Du har ett utvecklande förhållningssätt, det vill säga att du ser det som självklart att utveckla verksamheten, förnya, förbättra, effektivisera och uppmärksamma sådant som kan göras bättre.

Du vill driva ridskolan framåt tillsammans med styrelse, personal och medlemmar. Du gillar ordning och reda och har förmåga att prioritera ditt arbete.

Du behöver kunna arbeta självständigt men även jobba bra tillsammans i grupp och vara beredd på att hugga i där det behövs. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

I dina arbetsuppgifter ingår

  • Ridundervisning på olika nivåer
  • Att planera och leda aktiviteter/kurser på olika nivåer och teman
  • Stalltjänst, såsom mockning, fodring, in- och utsläpp, vård av utrustning och ansvar för hästarnas skötsel.
  • Skötsel av anläggningen även vanligt förekommande mindre reparationer, att kunna framföra traktor och fyrhjuling är ett krav.
  • Administrativt arbete

Om tjänsten

Utbildning - Lägst SRL1 eller motsvarande kompetens. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet

Körkort - Körkort B, traktor- och fyrhjulingsvana är ett plus.

Anställning - Tillsvidareanställning med provanställning i sex månader, Det är två tjänster på 100%.Tjänsterna innefattar arbete på dagtid, kvällstid och ibland helger.

Lön - Månadslön, lön enligt överenskommelse

Tillträde enligt överenskommelse. Möjlighet att ta med egen häst finns.

Ansökan

Skriftlig ansökan med referenser skickas via e-post till styrelsen@hoforsridsallskap.se. Sista ansökningsdag är 10 februari 2024 Rekrytering sker löpande, så vänta inte till sista dagen med din ansökan! Vill du veta mer, hör gärna av dig till Lillebil Lindkvist tfn 070 402 40 40

Välkommen med din ansökan!

Länk för nedladdning av PDF med information som står ovan: Jobbansökan Pdf, 420 kB.

Publicerad: 2024-01-12

Senast uppdaterad: 2024-01-12

Författare: Sofia Lundin